Регистриране

*
*
*
*
*

* Задължителни полета

Вход Затвори
---

Kafe Kapsuli - Кафе Капсули Lavazza BLUE, Lavazza EP Point, Illy, NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Bianchi, Bristot. Кафе решения за дома и офиса.

---
Начало / Поръчай / Lavazza BLUE / Кафе капсули
A+ R A-

Кафе капсули

BLUE - Crema
Съдържа смес от най-добрите сортове Арабика от Бразилия и Индия. Отличава се със сладък вкус, перфектен аромат и плътен златист каймак.

0.70 лв.


BLUE - Dolche
Съдържа смес от най-добрите сортове Арабика от Бразилия и Индия. Отличава се с мек и леко сладък вкус, перфектен аромат и плътен каймак.

0.70 лв.


BLUE - Tierra
Съставено от 100% Арабика. Aроматни нотки, лек плодов вкус и растително благоухание. Направено е от зелено кафе от три местности в Хондурас, Перу и Колумбия.

0.70 лв.


BLUE - Intenso
Съдържа смес от избрани сортове Арабика (40%) от Бразилия и Централна Америка и Робуста (60%) от Югоизточна Азия. Отличава се с висока плътност, интензивен аромат и плътен каймак. Подходяща за Вендинг машини.

0.70 лв.



BLUE - Decafeinato
Съдържа смес от изискани сортове Арабика от Бразилия. Въпреки процеса на декофеинизация притежава пълноценно тяло, сладък вкус, кадифен и стабилен каймак.

0.70 лв.


BLUE - Amabile
Съдържа смес от избрани сортове Арабика (40%) от Бразилия и Централна Америка и Робуста (60%) от Югоизточна Азия. Отличава се с висока плътност, интензивен аромат и кадифен каймак. Подходяща за Вендинг машини.

0.70 лв.


BLUE - Delicato
Съдържа смес от най-добрите сортове Арабика от Бразилия и Индия. Отличава се с мек и леко сладък вкус, приятен аромат и кадифен стабилен каймак.

0.70 лв.


BLUE - Ricco
Съдържа смес от най-висококачествени сортове Арабика (40%) от Бразилия и Робуста (60%) от Азия. Отличава се с висока плътност, шоколадов вкус, гъст и стабилен каймак. Подходяща за Вендинг машини.

0.70 лв.




  • «« Начало
  • « Пред.
  • 1
  • Следв. »
  • Край »»


Покажи №  
Резултати 1 - 8 от 8